Вівторок, 15 лютого, видався насиченим днем на зборі для спортклубівців. Розпочався він з привітання з 20-річчям талановитого Валентина Рубчинського. Із притаманною скромністю він вислухав щирі побажання Ігоря Йовічевіча, які були закріплені оплесками партнерів.

Два тренування поєднали в собі роботу над силою на першому занятті та ігрові тактичні вправи на другому. Вранці футболісти окупували тренажерну залу готелю, де після розминки обійшли невеличкими групами спеціальні станції. Переїхавши на поле, команда виконала вже знайомі вправи з прискореннями, ударами та двобоями сам-на-сам.

Ввечері, після теоретичного заняття, тренування було присвячене тактиці. Різні сполучення гравців у різних форматах виконували одне за іншим вправи. З певними завданнями грали на різних ділянках поля, закріплюючи напрацювання. На це тренування, до речі, завітав головний тренер збірної України Олександр Петраков – він спостерігав і за специфікою тренування в цілому, і дивився на дії своїх потенційних підопічних.