«Атекс» – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 17-й тур. Київ. Стадіон «Лівий берег». 22 квітня. 16:00. Пряма трансляція – телеканал «XSPORT»

Арбітр — Катерина Руда (Хмельницький), асистенти арбітра — Марина Матковська (Хмельницький), Ірина Рачинська (Чернівці). Четвертий арбітр — Євген Горбенко (Київська область).

Спостерігач арбітражу — Ярослав Дмитрук (Рівне)

Виїзний матч жіночої команди «Дніпра-1» у Києві проти «Атекса» стане історичним – вперше гра вищої ліги чемпіонату України серед жінок буде транслюватися на телеканалі XSPORT! Тож запрошуємо усіх до екранів вболівати за наших дівчат.

Суперник «Дніпра-1» є аутсайдером чемпіонату – у 16 матчах «Атекс» взяв лише одне очко (нічия з «Маріуполем» у позаминулому турі), забивши загалом 6 голів. Наша команда, нагадаємо, йде сьомою із шансами поборотися за 5-ту сходинку.

В матчі першого кола, який «Дніпро-1» у якості господаря також зіграв на київському стадіоні «Лівий берег», підопічні Олени Кудзієвої святкували перемогу 14:2. По 4 голи тоді забили Анастасія Немець та Людмила Куніна, дублем відзначилася Вікторія Серемчук, по голу додали Анастасія Кумеда, Валентина Тараканова, Вероніка Кузьмин та Вікторія Бєлік.

У завтрашньому матчі «Атекс» зіграє без дискваліфікованої захисниці Олени Ткаченко; наша ж команда не може розраховувати на травмованих Олену Тельну, Ілону Новосельську, а також та Анастасію Іванову.