У минулому дописі на нашому сайті ми писали про початок відпустки у “Дніпра-1”. Але деякі представники нашого клубу з відпочинком ще мають почекати – їм випала честь отримати виклик до збірної України.

До національної команди запрошені Олександр Сваток, Олександр Піхальонок та Артем Довбик. Головна команда проведе товариський матч проти Німеччини (12 червня) та зустрічі відбору Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти (16 та 19 червня).

До молодіжної збірної України вирушають Олександр Назаренко та Валентин Рубчинський, а також тренер з фізпідготовки Євген Баришніков й реабілітолог Вадим Омеляненко. Крім того, Владислав Рибак потрапив до резервного списку. Наші хлопці проведуть збір задля підготовки до фінальної частини Євро (зіграють товариський матч з Ірландією 16 червня) та власне сам турнір (21 червня Україна – Хорватія, 24 червня Румунія – Україна, 27 червня Іспанія – Україна).

Перший збір з проведенням товариських матчів дівочої команди України U-15 проведе головна тренерка Дніпра-1 Олена Кудзієва. А допомагатиме їй на тренерському міську збірної граюча тренерка та капітан нашої команди Вікторія Бєлік. Додамо, що на збір воротарів-жінок була викликана вихованка Дніпра-1 Уляна Соловйова.