СК «Дніпро-1»  – «Атекс» (Київ) – 14:2 (8:1)
Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 6-й тур. Київ. Стадіон «Лівий берег». 24 жовтня. 11:00

Арбітр — Олександр Титов (Донецька обл.), асистенти арбітра — Олеся Лапта (Харків), Віра Сидоренко (Запоріжжя). Четвертий арбітр — Максим Скрипник (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу — Оксана Єрмакова (Полтава)

СК «Дніпро-1»: Маліборська, Тельна, Синько, Пороходніченко (Крук, 46), Мустафаєва (Новосельська, 69), Куніна, Бєлік, Кумеда (Пшенична, 81), Аслаханова, Немець (Кузьмин, 58), Серемчук (Тараканова, 46)

Запасні: Рябовіл О., Пилипенко

Головний тренер – Олена Кудзієва

«Атекс»: Сидоренко (Кравченко, 67), Ткаченко (Щур, 32), Разгуляєва, Оксенюк, Смаглюк (Смілянець, 46), Кісельова, Любенко, Зайнчковська, Тараба, Калітинська (Шевченко, 67)

Запасні: Колесник, Пісоцька, Кошеварова

Головний тренер – Алла Гресь

Голи: Немець (3, 13, 36, 42), Куніна (15, 51, 63, 64), Серемчук (19, 30), Кумеда (22), Тараканова (48), Кузьмин (65), Бєлік (88) – Тараба (8, 81)

Жіноча команда «Дніпро-1» здобула більш ніж переконливу перемогу у черговому матчі вищої ліги. Наші дівчата розтрощили столичний «Атекс» 14:2! Підопічні Олени Кудзієвої були лише номінальними господарками – матч довелося грати на полі суперниць.

М’ячі почали влітати у сітку киянок вже з 3-ї хвилини. І попри випадковий гол у відповідь, сумнівів у підсумковому розгромі не виникало ані на мить. У першому таймі в атаці спортклубівок солірувала Анастасія Немець – на її рахунку 4 голи. Стільки ж у підсумку записала до свого доробку Людмила Куніна, яка більше за всіх забивала після перерви. Приємно відзначити й голи новачків, які оговталися після травм: Вікторії Серемчук та Валентини Тараканової. Також внесли свої прізвища до протоколу Анастасія Кумеда, Вероніка Кузьмин та капітан команди Вікторія Бєлік.

Загалом, голи забивалися на будь-який смак: після розрізних передач, багатоходових комбінацій, пострілів здалеку. Перемога з великим рахунком дозволила нашій команді за додатковими показниками випередити у турнірній таблиці «Шахтар» та вийти на 3 місце після шести зіграних матчів.

Валентина Тараканова, гравчиня СК «Дніпро-1»: Ми не очікували такого рахунку, але ставили за мету грати у свій футбол, віддавати повністю емоції на полі та діяти одна за одну. Ми дуже радіємо, що піднялися до топ-3, але попереду в нас дуже важливі матчі, де потрібна максимальна концентрація, тож будемо готуватися там до бою