Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 10-го туру УПЛ. Поєдинок  СК «Дніпро-1» – «Чорноморець» (Одеса), який відбудеться на ужгородському стадіоні «Авангард»  у неділю, 30 жовтня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме харків’янка Катерина Монзуль. Вона вже у сьоме працюватиме на матчах за участю спортклубівців. У попередніх шести поєдинках дніпряни здобули чотири перемоги і двічі поступилися: «Дніпро-1» – «Динамо» 3:1, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 2:0, «Колос» – «Дніпро-1» 4:1, «Дніпро-1» – «Десна» 2:0,  «Десна» – «Дніпро-1» 0:2, «Десна» – «Дніпро-1» 2:1.

У цих матчах Катерина Монзуль показала 11 жовтих карток дніпрянам, 12 разів попереджала суперників, тричі вилучала гравців СК «Дніпро-1», одного разу опонента спортклубівців, двічі призначала пенальті на користь дніпрян і одного разу за її суддівства 11-метровий били суперники (усі пенальті реалізовані).

На лінії їй допомагатимуть сумчанка Марина Стрілецька і Світлана Глушко з Київщини. Четвертий арбітр – Дмитро Панчишин з Харкова. Спостерігач арбітражу – Олег Зубарев зі Слов’янська.