До Алкмару, де завтра завершується груповий етап Ліги Конференцій для «Дніпра-1», наша команда дісталася оперативно. Переліт з Кошице до Роттердаму зайняв рівно дві години, а потім автобус по ідеально рівному автобану, який оточували зелені поля з великою кількістю корів, домчав спортклубівців до готелю Van Der Valk Hotel Akersloot.

Розташувавшись у номерах та дещо відпочивши після подорожі, команда вирушила на тренування. Сучасна арена в Алкмарі здатна вмістити близько 19 тисяч глядачів, але завтра вона не буде заповненою – очікується близько 12 тисяч. Приємно, що з українського боку мають намір відвідати гру декілька сотень наших співвітчизників.

Перед початком тренування у традиційній промові Олександр Кучер зазначив, що оскільки команді виявилося до снаги вийти до весняної стадії турніру, то нічого неможливого немає і в тому, щоб виграти групу. Тренер також зауважив, що дуже приємно грати на таких стадіонах, і треба отримувати кайф від футболу.

Ігрові вправи на тренуванні завершилися міжсобойчиком на обмеженому просторі, після чого команда повернулася до готелю на необхідні процедури. Нагадаємо, матч АЗ – «Дніпро-1» розпочнеться о 19:45 за київським часом. У разі перемоги наша команда фінішує першою у групі Ліги конференцій та вийде одразу до 1/8 фіналу; в іншому випадку спортклубівці залишаться другими та зіграють у нокаут-раунді наприкінці лютого.