СК «Дніпро-1» (жінки) – МДЮСШ U-15 – 1:1 (1:0)

27 жовтня. Контрольний матч. Придніпровськ.

СК «Дніпро-1»: Маліборська (Рябовіл, 46), Пороходніченко (Логвінова, 46), Синько, Аілінкій, Левицька, Кумеда (Вакуленко, 81), Тюхтій (Маліборська, 73), Вакуленко (Немець, 46), Куніна, Тараканова (Балашко, 50, Тараканова, 60), Новосельська (Рудь, 46)

Голи: Левицька (17), ? (66)

Аж три тижні триває пауза у вищій лізі жіночого чемпіонату, і «Дніпро-1» заповнив її контрольним матчем зі знайомим опонентом – командою U-15 МДЮСШ. Підопічні Олени Кудзієвої після низки вихідних провели достатньо важкий тиждень тренувань, який і завершили ігровою практикою. Під час матчу навантаження також було пристойним. Мало того, що частина гравчинь зіграли усі 90 хвилин, так ще й протистояти довелось суперникам, які підтримали свіжість, двічі протягом гри замінивши всіх польових футболістів.

Добрий зміст гри наші дівчата у першому таймі прикрасили ефектним голом Тетяни Левицької. Капітан спортклубівок вистрілила з далекої відстані прямісінько під стійку. Водночас надійно «Дніпро-1» діяв і в захисті, декілька разів партнерок врятувала Світлана Маліборська.

Зрівняти рахунок хлопцям вдалося після перерви – успіх приніс один з кутових, після якого м’яч опинився в сітці. Свіжіші гравці суперників ближче до завершення матчу атакували частіше, однак їх підводила реалізація. А на останніх хвилинах ледь перемогу «Дніпру-1» не принесла Маліборська, яка вийшла на зворотню заміну грати в полі – з її ударом головою впорався колега-голкіпер.

Матч так і завершився внічию. Завтра наших дівчат очікує відновлення, після чого вони вийдуть на тижневий цикл підготовки до виїзного поєдинку чемпіонату з «Вересом» 5 листопада.