СК Дніпро-1 – Динамо – 1:1 (0:1)

Чемпіонат юнацьких команд. 17-й тур. Львів. Стадіон «Сокіл». 10 березня. 12:00

Арбітр: Артем Трач (Тернопіль). Асистенти арбітра: Павло Кравчук, Роман Фредина (обидва – Львів). Четвертий арбітр: Тарас Козак (Львівська область)

Спостерігач арбітражу: Михайло Овчар (Калуш)

СК «Дніпро-1»: Крапивцов, Свистун, Терещенко, Авраменко О., Варжау, Єршов (Баденко, 46), Мельниченко, Леонардо (Раско, 89), Гаджиєв (Шолупець, 60), Жданов, Рустамов (Янко, 67)

Запасні: Макаренко, Джасім, Марченко, Дикий

Головний тренер – Імад Ашур

«Динамо»: Ігнатенко, Гусєв, Балаба, Єременко, Бенедюк, Малиш, Кремчанін, Василець (Шарай, 86), Саленко (Бойченюк, 68), Слесар, Горбач (Зоренко, 62)

Запасні: Авраменко Ю., Сизонюк, Юшко, Тетеря

Головний тренер – Ігор Костюк

Голи: Кремчанін (34), Баденко (66)

Попередження: Терещенко (37), Горбач (37), Зоренко (64), Янко (90+3)

Юнаки «Дніпра-1», обігравши в хорошому стилі тиждень тому «Олександрію», до активу тепер можуть записати собі і поєдинок з «Динамо». Справа навіть не в тому, що у поєдинку з одним з лідерів було здобуто очко, а у якості гри нашої команди. Спортклубівці, на відміну від більш силового стилю суперників, намагалися більше комбінувати і, навіть незважаючи на локальну невдачу у вигляді пропущеного м’яча, у другому таймі продовжували свою лінію та були нагороджені вже м’ячем забитим.

За великим рахунком, «Дніпро-1» тримав матч під контролем. Домінувати, звичайно, було важко, але суперника, ніби у боксі, вдало тримали на відстані. Моментів у першому таймі майже не було, а ключовою стала помилка у центрі захисту. Кияни прошили оборону спортклубівців стінкою, і Кремчанін пробив повз Крапивцова.

Найвдалішим відрізком у виконанні нашої команди стала середина другого тайму. В цей період «Дніпро-1» і атакував значно більше, і періодично воротам загрожував – і, як наслідок, забив. На флангову передачу героя попереднього матчу Жданова відгукнувся Баденко, що вийшов на заміну.

Наприкінці зустрічі динамівці намагалися вирвати перемогу, і їхній тиск суттєво збільшився. Найгострішим епізодом став момент хвилин за п’ять до завершення матчу, коли знову пройшла передача по центру, і лише неймовірним прискоренням ситуацію врятував Варжау, який завадив удару з близької відстані. Але свій момент був і у «Дніпра-1» – після подачі удару головою з лінії воротарського зовсім трохи не вистачило влучності.

Імад Ашур (головний тренер СК «Дніпро-1»): Сьогодні багато не скажу. Результат не відображає того, що було на полі. Нехай здамся зухвалим, але раджу всім шанувальникам футболу подивитися матч, якщо вони скучили за гарною грою. Величезна подяка за цей неймовірний процес хлопцям та кожному, хто допомагає його підтримувати. Маємо продовжувати безперервну роботу над покращенням деталей, задоволеними ми не можемо бути і не будемо ніколи.