Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 12-го туру УПЛ. Поєдинок «Кривбас» – «Дніпро-1», який відбудеться на криворізькому стадіоні «Гірник» у суботу, 28 жовтня і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Дмитро Панчишин з Харкова.

Він вже увосьме обслуговуватиме матч за участі спортклубівців (у попередніх іграх рефері зафіксував шість перемог спортклубівців при одній нічиєї):  Кубок – «Дніпро-1» – «Суми» 2:0, «ВПК-Агро» – «Дніпро-1» 1:2, Перша ліга – «Дніпро-1» – «Балкани» 3:0, «Дніпро-1» – «Зірка» 4:0,  УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 5:2, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 1:2, «Дніпро-1» – ЛНЗ 0:0

У цих матчах арбітр показав 8 жовтих карток дніпрянам і 23 їх суперникам, призначивши два пенальті на користь спортклубівців (один було реалізоване).

На лінії йому допомагатимуть Євген Петраков з Черкас і Сергій Приступа з Черкаської області. Четвертий арбітр – Олександр Омельченко зі Слов’янська. Спостерігач арбітражу – Валерій Курганов з Черкас.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Арбітр ВВА – Денис Шурман з Київської області, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.

Делегат УАФ – Ярослав Дерев’янко з Дніпра.