Післяматчеве інтерв’ю головного тренера молодіжного складу СК «Дніпро-1» Олександра Поклонського.

– Було помітно, що перший тайм ми програли за усіма компонентами. Скоріш за все, після гри з «Олександрією» декілька гравців загордилися: вважали, що сьогодні переможуть без надзусиль, не відбирали м’яч. Все це зіграло проти нас. Другий тайм був зовсім інший. Так, ми пропустили, але створили багато моментів, могли забити, але добре зіграв воротар та двічі м’яч влучав у стійку. Другий тайм більш-менш вийшов у нашому виконанні, але все одно я не повністю задоволений грою.

– Зрозуміло, що це не може бути виправданням, але наскільки впливовим був той факт, що команда вперше грала на відкритому повітрі цього року?

– Так, дійсно, тут все по-іншому. У манежі умови відрізняються. Я попереджав, що буде важко: прохолодно, до того ж вперше на вулиці. Але гравці є професіоналами і мають бути готовими до такого. Треба вміти подолати самих себе. Іншого рецепту немає.

– Після невдачі з налаштування на наступний матч проблем вже не буде?

– Гадаю, ми зробимо висновки. І в цілому за грою, і персональні. Ті, хто сьогодні випав з гри, можуть у наступному матчі й не вийти. Не треба вважати, що гратимуть в основному складі постійно – нехай замисляться.