Післяматчеве інтерв’ю Олександра Філіппова проєкту ПРОФУТБОЛ Digital.

– Вийшов хороший матч лідерів. Які ваші враження після нього?

– Подвійні враження залишились. Це був дійсно центральний матч туру, було багато емоцій – як негативних, так і добрих. Гадаю, 1:1 – мабуть, закономірний результат, адже зустрічались дві гарні команди.

– Ви були близькими до виграшу, але могли й програти, коли за рахунку 1:1 переглядали VAR. Не було нервів після того, як рахунок став 1:1?

– Нерви проявлялися у дрібних фолах та емоціях, коли ми сперечалися. Але ж це був центральний матч туру, і ніхто не хотів програвати.

– У кубоковому матчі ви зіграли внічию з «Поліссям» в основний час, зараз нову нічия, з «Шахтарем» також «Полісся» внічию зіграло. Чим сильною є ця команда?

– Ця команда сильна своїм характером, лідерськими якостями футболістів. Це один колектив, в якому всі б’ються один за одного. Команда показує змістовний футбол, має якісних футболістів, справ молодості та досвіду.

– Два останні матчі видалися для вашої команди важкими: програли «Ворсклі» не виграли у Житомирі. Команда пішла на спад трохи?

– Ні, так не можна вважати. Ми грали проти гарних команд. Та ж «Ворскла» має гарний колектив, гарного тренера. Так, дещо не вийшло, особливо у першому таймі. Сьогодні ж ви бачили, що ми створювали моменти, «Полісся» створювало моменти.

– Більше моментів, здалось, було у другому таймі, а в першому обидві команди більш обережно діяли…

– Мабуть, так, приглядалися один до одного, побоювалися пропустити контратаку. Більше відкритий та змістовний футбол пішов вже у другому таймі.