Автор переможного голу у ворота ПФК «Львів», форвард СК «Дніпро-1» Олексій Хобленко відповів на запитання на післяматчевій пресконференції:

– Непроста для нас вийшла перемога, і після гри були певні емоції, але все це нормально. Головне, що ми перемогли. Зараз ми йдемо на невелику перерву з хорошим настроєм, так що усіх з перемогою!

– Сьогодні ти знову забив, але взагалі якої гри від тебе чекає тренерський штаб, адже окрім голів, ти робиш на полі і багато іншої роботи?

– Так, ми дуже багато рухаємося без м’яча і зрозуміло, що вболівальникам це непомітно, але ми чимало пресингуємо суперника. І це стосується будь-якого нападника, хоч ти граєш центрфорварда, або на фланзі, але усі рухаються, відкриваються. Головне тут забивати і робити корисні дії для команди. Тоді форвард вважається хорошим.

– І все ж таки, гра вийшла дуже емоційною. Як це відчувалося на полі?

– Насправді, вже давно не було саме таких офіційних матчів, і у нас це тільки друга гра після великої перерви. Так що, вважаю, що тут все нормально, коли спалах таких емоцій на полі. Хтось з кимось зчепився, десь поштовхалися, в якийсь бік арбітр невірно зафіксував порушення правил – все це футбол. Так що все це нормально і нічого страшного тут не має.

– Сьогодні у команди четверта поспіль, і взагалі десята перемога в УПЛ. Хороше привітання для Папи, який, щоправда, участь у грі не брав?

– Так, ми його ще зранку привітали, зробили йому коридор (посміхається). Нажаль, він поки що ще не набрав свою оптимальну форму, і ми всі на це чекаємо бажаємо йому скоріше повернутися на поле.  Так що перемога для нього і вболівальників.

Пресслужба СК «Дніпро-1»