СК «Дніпро-1» прибув до Харкова напередодні гри з «Металістом 1925» і вже провів тренування. Розмістившись у готелі, команда вирушила на базу у селище Високий, де і відбулося заняття. Після мотивуючої промови Ігоря Йовічевіча гравці провели розминку та виконали декілька ігрових вправ. Завершила тренування серія ударів – особливо вдалі постріли один одного або сейви голкіперів спортклубівці вітали схвальними вигуками.

Зазначимо, що до Харкова не прибули дискваліфікований Олександр Піхальонок та Микита Кравченко, що продовжує відновлення після травми.

До матчу готуються: воротарі Валентин Кожокару, Валерій Юрчук, Євген Паст; захисники Володимир Адамюк, Олександр Сваток, Сергій Логінов, Арсеній Батагов, Валерій Лучкевич, Владислав Дубінчак; півзахисники Невен Джурасек, Данило Ігнатенко, Франсіско Ді Франко, Ігор Когут, Олександр Назаренко, Олексій Гуцуляк, Білл, Єгор Ярмолюк; форварди Маріо Чуже, Артем Довбик, Назарій Русин.

Завтра вранці у «Дніпра-1» запланована традиційна прогулянка, після чого команда завершить підготовку до матчу у звичному режимі. Нагадаємо, матч «Металіст 1925» – СК «Дніпро-1» розпочнеться о 17 годині.