Закриття трансферного вікна, повернення футболістів зі збірних, одужання після травм – все це співпало дуже доречно, адже настав час традиційної щорічної фотосесії команди. Моделями спортклубівці працювали у два етапи. Індивідуально для емоційних портретних фото та усі разом для класичного командного кадру.

Такі заходи у здоровому колективі, яким і є «Дніпро-1», завжди супроводжуються купою жартів та веселою атмосферою. Але при цьому усі якось примудряються робити свою справу серйозно та професійно. Тим більше, що цього сезону у команди є неабиякий заряд перемагати, і його потрібно було втілити у світлинах.

Так було й нині. Футболісти дуже активно кепкували один з одного під час моделювання емоцій на знімальному майданчику. До них долучився навіть Ігор Йовічевіч, який і сам стріляв влучними жартами і дозволяв робити це підопічним на свою адресу.

Після спільної роботи протягом декількох годин фотомайстри поїхали обробляти матеріал, а команда пішла готуватися до тренування. Результати фотосесії ми усі незабаром побачимо на плакаті-календарі, іншій друкованій продукції, у соціальних мережах, на табло стадіону, рекламних носіях.