СК «Дніпро-1» U-19 – «Скала 1911» Стрий – 0:1 (0:0)

Контрольний матч. 11 лютого. Довге. «Арена Довге».

СК «Дніпро-1» (1-й тайм): Крапивцов – Свистун-к, Гаража (ГНП), Дикий, ГНП – Мельниченко, Лебедєв, Янко – ГНП, Шолупець, ГНП.

2 тайм: Запіченко – Свистун, ГНП, ГНП, ГНП (Марченко) – Лебедєв (Мельниченко), Хан (ГНП), ГНП – Рустамов, ГНП (Шолупець), Васін.

Гол: Грицак (55)

Юнацька команда «Дніпра-1» провела перший контрольний матч на зимових зборах. Суперником підопічних Імада Ашура стала «Скала 1911», що виступає в чемпіонаті України серед аматорів. Гра за чудової сонячної погоди проти досвідченого опонента, який є найбільш результативним у своїй групі, стала дуже добрим іспитом для спортклубівської молоді. Серед гравців, що надягли футболки нашої команди, було багато тих, що перебувають на перегляді; також залучаються зовсім юні вихованці академії 2007 року народження. При цьому, на жаль, розраховувати на всіх футболістів не було змоги через хворобу на ГРВІ – вони отримають свої шанси у наступних матчах.

Новий тренерський штаб «Дніпра-1» залишився задоволений інтенсивністю гри своїх підопічних. Особливо це стосується першої півгодини гри, коли наша команда мала відчутну перевагу та створила велику кількість моментів. Суперник свої шанси почав отримувати ближче до перерви, коли через поточний фізичний стан спортклубівці почали відчувати втому.

Єдиний у цьому матчі гол було забито на 55-й хвилині, коли вінгер «Скали» Назар Грицак перекинув м’яч через нашого голкіпера.

– Я задоволений першими сигналами від команди, особливо, якщо вести мову про зануренність та «присутність» у кожному моменті гри. – зазначив головний тренер юнаків «Дніпра-1» Імад Ашур. – Попереду ще три тижні інтенсивної щоденної роботи на полі та за його межами, а далі фундаментально не зміниться нічого, окрім статусу матчів. Першорядна ідея розвитку гравців для головної команди нікуди не поділася. Ми прагнемо результату, але не за будь-яку ціну.