Як і на попередній виїзний матч, СК «Дніпро-1» вирушив на зустріч із «Шахтарем» потягом. До Львова наша команда прибула сьогодні вранці, а у другій половині дня провела тренування на одному з полів комплексу Emily Resort.

До центральної гри 14-го туру Прем’єр-ліги у складі «Дніпра-1» готуються:

воротарі Євген Волинець, Яків Кінарейкін, Валерій Юрчук;

захисники Володимир Адамюк, Едуард Сарапій, Денис Мірошніченко, Сергій Горбунов, Олександр Каплієнко, Василь Кравець, Олександр Сваток, Євген Пасіч;

півзахисники Еміліано Пуріта, Олександр Піхальонок, Олексій Гуцуляк, Богдан Лєднєв, Руслан Бабенко, Вітіньо, Валентин Рубчинський;

форварди Олександр Філіппов, Маркос Андре.

Приємно відзначити повернення до ладу голкіпера Євгена Волинця, який пропустив через травму декілька останніх зустрічей. Хто саме захищатиме завтра ворота нашої команди, тренери визначать безпосередньо у день гри. Водночас, у лазареті команди залишаються Володимир Танчик, Олег Горін, Ігор Когут та Максим Третьяков.

Що стосується самого тренування, то почалося воно з привітання з 19-річчям Вітіньо. Теплі побажання від головного тренера та гарячий коридор від партнерів задали заняттю гарний настрій. Квадрати, тримання м’яча та удари по воротах – традиційний набір для передматчевого заняття футболісти виконали із задоволенням.

Після цього команда повернулася до готелю, де проведе теоретичне заняття, а також необхідні медичні процедури.

Нагадаємо, що матч «Шахтар» – СК «Дніпро-1» відбудеться завтра, 12 листопада, о 19 годині на “Арені-Львов”.