Сильний попутний вітер скоротив авіаподорож «Дніпра-1» до Кіпра майже на годину. Наша команда літаком дісталася Ларнаки, звідки автобусом переїхала до Нікосії. Кіпр зустрів нашу делегацію теплою погодою – температура повітря майже вдвічі перевищувала кошицькі +15.

Розмістившись у готелі Semeli, «Дніпро-1» отримав невеликий перепочинок після дороги та вирушив на стадіон GSP, де завтра відбудеться матч з «Аполлоном». Тренування нашої команди мало звичний зміст напередодні матчу. Розминка та ігрові вправи дали змогу гравцям повернути м’язи до тонусу після подорожі. Перед тренуванням Олександр Кучер наголосив на важливості завтра зберігати максимальну концентрацію, адже, як спортклубівці вже переконалися, на міжнародному рівні швидко карають за найменшу помилку.

Лімасольська команда, що є діючим чемпіоном країни, вже не вперше проводить домашні міжнародні матчі не в рідному місті, а у столиці. Однак це не заважає їй розраховувати завтра приблизно на 10 тисяч фанів. З українського боку очікується близько півсотні вболівальників з числа тих, що мешкають зараз на Кіпрі. До речі, стадіон GSP має особливість, небезпечну для футболістів. Навколо поля пролягає глибокий рів, що відділяє трибуни. І вже були випадки, коли гравці, радіючи голам, стрибали у цю прірву. Сподіваємось, завтра обійдеться без нещасних випадків, а приводи для святкування будуть лише у нашої команди.