«Колос» (Ковалівка) – СК «Дніпро-1» – 2:0 (1:0)
Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 9-й тур. Ковалівка. Стадіон «Колос». 18 листопада. 12:00

Арбітр — Катерина Усова (Київська обл.), асистенти арбітра — Світлана Грушко (Київська область), Ірина Голіяк (Миколаївська область), Четвертий арбітр — Артем Гординський (Вінниця).

Спостерігач арбітражу — Михайло Родіоненко (Київська область)

«Колос»: Саніна, Давиденко, Вороніна, Куп’як, Іванишин, Амбруш (Січкаренко, 54), Ковальчук, Кульмагамбетова, Майбородіна, Краснобородько (Ковальчук, 90+2), Сербук

Запасна: Дуднік

Головний тренер: Людмила Покотило

«Дніпро-1»: Рябовіл О., Тельна, Синько, Пороходніченко (Кузьмин, 68), Аслаханова, Немець, Бєлік, Кумеда, Куніна, Серемчук (Мустафаєва, 32), Тараканова

Запасні: Маліборська, Пилипенко, Новосельська, Пшенична, Крук

Головний тренер: Олена Кудзієва

Голи: Краснобородько (12), Сербук (78)

Попередження: Пороходніченко (10), Куп’як (28), Куніна (59)

Зустріч з «Колосом», який має в своєму складі декілька футболісток молодіжної збірної України, продовжила для дівчат «Дніпра-1» цілу серію ігор проти команд з верхньої частини таблиці. Нагадаємо, що після перемоги над «Шахтарем» наша команда поступилася «Динамо», і сьогодні така ж доля її спіткала у Ковалівці. До речі, матч мав відбутися у селищі Гребінки, але буквально напередодні його перенесли до Ковалівки.

Гра видалася дуже напруженою та обопільно гострою. Банально казати, але це був той випадок, коли одна команда краще за іншою скористалася своїми шансами. Знову спортклубівки дозволили суперницям забити швидкий гол. Після кутового наша команда нібито відбилась, але захисниці припустилися позиційної помилки при фланговій подачі, і Краснобородько з близької відстані замкнула дальню стійку.

У подальшому чудово себе проявляли голкіперки обох команд, які відзначились декількома ефектними сейвами. На боці господарок був ще й фарт, коли Серемчук влучила у поперечину, а Немець, що грала на добиванні, завдала удару вище.

Врешті-решт, другий гол, який забив «Колос», поклав край інтризі в цьому поєдинку. Знову гол прийшов після передачі з правого флангу. Не обійшлося без рикошету, і м’яч застрибнув у сітку після удару Сербук. Ця перемога дозволила «Колосу» обійти нашу команду у турнірній таблиці.

Фото – ФК “Колос”