Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 9-го туру національної Прем’єр -ліги.  Поєдинок між СК «Дніпро-1» та ковалівським «Колосом», який відбудеться на «Дніпро-Арені» у п’ятницю, 6 листопада і розпочнеться о 19 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького. Він вже тричі обслуговував матчі за участю спортклубівців. У минулому сезоні УПЛ він зафіксував нічию 1:1 у грі «Десна» – «Дніпро-1», а також перемогу дніпрян над «Львовом» 3:2, а у поточному розіграші Кубка країни працював на грі «Гірник-Спорт» – «Дніпро-1». У цих матчах арбітр показав 9 жовтих карток спортклубівцям, а їх суперникам – шість і одного вилучив з поля. Крім того, у Горішніх Плавнях Копієвський призначив три пенальті (один на користь дніпрян), з яких лише один було реалізовано господарями.

На лінії йому допомагатимуть киянин Валентин Куцев та Володимир Володін з Херсону. Четвертий арбітр – Дмитро Панчишин з Харкова. Спостерігач арбітражу Олег Зубарєв зі Слов’янська.

Під час матчу буде працювати відеосистема VAR. Арбітр ВВА – полтавчанин Андрій Коваленко, асистент ВВА – Олександр Корнійко з Миргороду, спостерігач ВВА – Віктор Дердо з Чорноморська.

Пресслужба СК «Дніпро-1»