“Зета” (Голубовці, Чорногорія)

Клуб засновано у 1927 році

Чемпіон Чорногорії 2007 р.

Стадіон “Трешниця” (3078 місць)

Заключний контрольний матч на зимових зборах «Дніпро-1» проведе проти чорногорської команди «Зета». Цей клуб посідає наразі 5 місце у своєму чемпіонаті.

«Зета», заснована у 1927 році, двічі вписала своє ім’я в історію чорногорського футболу. У 2005 році вона стала першою чорногорською командою, що пробилася до єврокубків (право на це дало 3 місце у чемпіонаті Сербії та Чорногорії). А за два роки виборола звання першого чемпіона Чорногорії після здобуття країною незалежності.

Щоправда, цей титул так і залишається єдиним для «Зети». З тих пір клуб входить до когорти лідерів чорногорського футболу: декілька разів посідав призові місця та доволі часто грав у кваліфікації єврокубків. Останній чемпіонат «Зета» завершила на 4-й сходинці.

Готуючись до поновлення сезону, суперник спортклубівців декілька днів тому провів контрольний матч проти полтавської «Ворскли» та поступився 1:2.

Матч «Дніпро-1» – «Зета» розпочнеться 7 лютого о 16:30 за київським часом. Про його перебіг ми повідомимо у текстовому звіті.