З настанням паузи в чемпіонаті України наша увага традиційно перемикається на матчі збірних команд України. Тим більше, що в усіх будуть представники нашого клубу!

Півзахисники Олександр Піхальонок та Олексій Гуцуляк отримали запрошення до національної збірної України, яка готується до матчів плей-оф за потрапляння на чемпіонат Європи (21 та 26 березня)

До української молодіжки, яка очолює відбіркову групу кваліфікації на Євро, викликані голкіпер Яків Кінарейкін, півзахисники Валентин Рубчинський, Олег Очеретько та тренер юнацької команди «Дніпра-1» Імад Ашур. Збірна зіграє товариський матч з Марокко 22 березня, а 26 березня відбудеться відбірковий матч Азербайджан – Україна.

До збірної U-19 вирушать голкіпер Владислав Крапивцов та півзахисники Максим Мельниченко, Рамік Гаджиєв, Ілля Баденко. Українці, очолювані екс-тренером «Дніпра-1» Дмитром Михайленком, проведуть матчі еліт-раунду відбору на Євро: 20 березня проти Північної Македонії, 23 березня проти Швеції та 26 березня проти Швейцарії. На Євро потрапить переможець групи.

Крім того, є представники нашого клубу і в Олімпійській збірній України, яка проведе 25 березня товариський матч з Японією. Туди вирушать тренер з фізпідготовки Євген Баришніков та реабілітолог Вадим Омеляненко.

Нагадаємо, що у складі юнацької збірної України U-17 представники «Дніпра-1» вже стали учасниками фінальної частини Євро-2024. Голкіпер Назар Макаренко провів два повних матчі з трьох, відігравши на «нуль»; форвард Алі Халілов виходив на заміну в усіх трьох поєдинках. Також у збірній працював тренер спортклубівських юнаків Антон Дяченко.