Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 14=го туру УПЛ. Поєдинок між СК «Дніпро-1» та петровським «Інгульцем», який відбудеться у неділю, 14 лютого на «Дніпро-Арені» і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме рефері ФІФА Сергій Бойко з Київської області. Він вже чотири рази обслуговував матчі за участю спортклубівців і у них дніпряни здобули одну перемогу у минулому Кубку України («Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:3) и тричі поступилися на рівні УПЛ ( у минулому чемпіонаті «Маріуполь» – «Дніпро-1» – 1:0 і «Шахтар» – «Дніпро-1» – 4:1 і у поточній першості – «Рух» – «Дніпро-1»  – 4:1). У цих іграх Сергій Бойко показав 9 жовтих карток спортклубівцям, 7 – їх суперникам і призначив один пенальті на користь дніпрян, який було реалізовано.

На ліні йому допомагатимуть лайнсмени з Чернігова – Руслан Єрмоленко і Денис Марченко. Четвертий арбітр – Олександр Омельченко зі Слов’янська. Спостерігач арбітражу киянин Ігор Ярменчук.

Зустріч відбудеться при роботі відеосистеми WAR.  Головний арбітр ВВА – Євген Арановський зі столиці, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА – Леонід Ярмолинськй з Київщини.