Традиційно звертаючись до команди перед тренуванням, головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч згадав заняття напередодні. Ми розповідали, що воно вийшло дуже емоційним та сповненим якісними діями гравців – саме це й відзначив фахівець. Йовічевіч назвав тренування бомбезним й таким, від якого усі отримали задоволення.

У тому ж дусі він закликав працювати футболістів й сьогодні. Заняття запланували не дуже тривалим, але інтенсивним та активним. Після розминки та декількох ігрових вправ спортклубівці розподілились на дві команди, що провели міні-матч на все поле. Дуже важливо було відчути ритм гри у повному масштабі, адже вже післязавтра нашу команду очікують два контрольні матчі. Увагу приділили тактичному наповненню міжсобойчика: швидкі атаки змінювалися позиційною грою. Але футболісти не забували й про спортивну складову – рахунок теж мав значення. Підсумком зустрічі «синіх» та «червоних» стала по-справжньому бойова нічия 1:1 – на гол Марка Гуаля відповів Невен Джурасек.

Завтра наших хлопців очікують тренування для підготовки до останніх спарингів: 18 лютого «Дніпро-1» зіграє о 10 годині за київським часом з латвійським ФК «Ауда», а о 16 годині – з чемпіоном Казахстану «Тоболом».