СК «Дніпро-1» (жінки) – «Океан-ДЮСШ 7» – 3:2 (3:1)

9 березня. Придніпровськ. НТБ «Дніпро-1». Контрольний матч

СК «Дніпро-1»: Маліборська (Соловйова, 75), Пороходніченко (Логвінова, 46), Аілінкій, Синько, Левицька, Рудь, Вакуленко, Аслаханова (Гайдай, 66), Тюхтій, Балашко (Гайдай, 33, Тараканова, 46), Новосельська (Жукова, 31, Новосельська, 46, Жукова, 60, Балашко, 75)

Голи: Новосельська (7), Левицька (15), Гайдай (37) – ? (8), ? (52)

Після деякої паузи чергову товариську гру провела жіноча команда «Дніпра-1», яка готується до поновлення чемпіонату у вищій лізі, запланованого на 20-ті числа березня. Суперником підопічних Олени Кудзієвої стали хлопці-вихованці однієї з міських шкіл.

Юні футболісти проявили себе справжніми джентльменами, привітавши перед початком зустрічі гравчинь і тренерок «Дніпра-1» з учорашнім святом. Дівчата швидко відклали квіти з шоколадками та, взявши замість них м’яч, забили гол вже на 7-й хвилині. На простріл Дар’ї Рудь з правого флангу у дотик відгукнулася Ілона Новосельська. Щоправда, помилка у захисті миттєво дозволила хлопцям відігратися.

На 15-й хвилині спортклубівки вдруге вийшли вперед. Це Тетяна Левицька підібрала м’яч неподалік чужого штрафного майданчика та завдала влучного удару. Надалі важко було віддати перевагу комусь із суперників. Хіба що наша команда, можливо, трохи більше контролювала м’яч, а хлопці проводили більш швидкі атаки.

Наступний гол відбувся на 37-й хвилині. Єлизавета Гайдай, яка незадовго до цього вийшла на заміну, після помилки оборони суперників вийшла сам на сам з голкіпером та холоднокровно низом вразила ворота.

У другому таймі слід відзначити, перш за все, повернення після травми однієї з лідерок «Дніпра-1» Валентини Тараканової. Багато атак відтепер будувалися через неї, завдяки її вмінню і здійснити прохід, і виграти боротьбу. От тільки з реалізацією після перерви у нашої команди виникли складнощі. І попри низку хороших шансів, голів спортклубівки більше не забили. Це при тому, що з 52-ї хвилини рахунок вже був хитким – другий м’яч у ворота Маліборської влетів після красивого удару в «дев’ятку».

Тепер у команди Олени Кудзієвої залишився останній двотижневий цикл підготовки до поновлення сезону. Нагадаємо, другий етап чемпіонату наша команда проведе у нижній шістці, а розпочне його двома домашніми матчами з «Маріуполем» та «Динамо».