Збір «Дніпра-1» у Словенії набирає обертів, і гравці вже згадують, що таке щоденна кропітка праця. Тренування чергуються з відновлювальними заходами – футболісти мають поступово набрати форму до другої половини серпня, коли розпочнеться наступний сезон.

У середу, 6 липня, наша команда провела одне тренування на полі готелю Vivat. Розминка цього разу була запропонована у вигляді естафети, коли гравці виконували різні дотепні завдання. Потім були ігрові вправи, а на завершення – матч на пів поля між розділеними навпіл футболістами.

«Жовті» двічі виходили вперед після влучних ударів Піхальонка, але «білі» обидва рази відігравалися (Адамюк, Рубчинський). Потім за «жовтих» свій дубль зробив Громов, а згодом ефектним голом підключення до атаки завершив Сваток. «Білі» намагалися врятуватися, Довбик та Когут скоротили розрив до мінімума, але фінальний свисток був невблаганний – 5:4 на користь «жовтих».

Завершила тренування серія ударів, під час якої польові гравці тішили один одного ефектними ударами, а воротарі намагалися їм завадити карколомними стрибками та сейвами.