«Маріуполь» – СК «Дніпро-1» – 0:8 (0:5)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 14-й тур. Київ. НТК ім. В.Баннікова. 25 березня. 13:00

Арбітр — Катерина Руда (Хмельницький), асистенти арбітра — Ірина Петрова (Нова Каховка), Анастасія Резнік (Київська область), Четвертий арбітр — Микола Шевель (Київська область).

Спостерігач арбітражу — Іван Карпина (Київська область)

«Маріуполь»: Анпілогова (Сахно, 86), Клімчук (Разгуляєва, 86), Крук (Несіна, 46), Лебедева, Квач (Комар, 46), Василюк, Кайдаловська, Твардовська, Полухіна, Бенедік (Куртиніна, 67), Кисельова

Головний тренер: Каріна Кулаковська

«Дніпро-1»: Рябовіл О. (Маліборська, 46), Аслаханова, Кумеда, Синько, Мустафаєва (Пороходніченко, 28), Куніна (Пшенична, 83), Бєлік, Тараканова, Немець, Серемчук (Новосельська, 60), Кузьмин

Запасна: Рябовіл Є.

Головний тренер – Олена Кудзієва

Голи: Тараканова (2, 32, 53), Куніна (5, 52), Кузьмин (15), Серемчук (36), Бєлік (59)

Із хорошим налаштуванням на реванш за прикру поразку у першому колі приїхали до Києва наші дівчата на зустріч із «Маріуполем». І незважаючи на кадрові проблеми (зокрема, аби замінити травмовану центральну захисницю Тельну вже в другому матчі поспіль доводиться перекваліфіковуватися Кумеді), «Дніпро-1» провів дуже якісний матч.

Підсумковий рахунок говорить сам за себе: дівчата Олени Кудзієвої мали беззаперечну перевагу і, що особливо тішить, показали гарну результативність. Голи вони забивали на будь-який смак, і вже за чверть години долю матчу було вирішено.

Почалося все з того, що Кузьмин грамотним пасом з глибини закинула у прорив Куніну, яка втекла від опонентки та переграла голкіперку. Згодом вже сама Кузьмин замкнула простріл Серемчук, а ще за деякий час Тараканова влучила з гострого кута.

Валентина у підсумку зробила хет-трик. В першому таймі вона ще раз забила метрів з 15-ти після короткої передачі Немець, а в другому використала пас п’ятою Кузьмин. Три результативні дії також в активі капітана команди Вікторії Бєлік. Чудовими передачами вона асистувала Серемчук та Куніній, коли та оформлювала дубль, а сама забила гол-красень здалеку – цей удар і встановив остаточний рахунок.

Наступний матч наша команда проведе 1 квітня вдома з «Пантерами» (Умань).