СК «Дніпро-1» – «ЕМС-Поділля» (Вінниця) – 0:1 (0:1)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 7-й тур. Дніпро. НТБ СК «Дніпро-1». 29 вересня. 12:00.

Арбітр — Людмила Тельбух (Дніпро), асистенти арбітра — Діана Олійник (Черкаси), Олеся Лапта (Харків). Четвертий арбітр — Артем Очкуренко (Нікополь).

Спостерігач арбітражу — Оксана Єрмакова (Полтава)

Делегат УАФ – Олег Базай (Запоріжжя)

СК «Дніпро-1»: Рябовіл, Аілінкій, Синько, Вакуленко (Крючкова, 64), Аслаханова (Логвінова, 64), Кумеда, Куніна, Тюхтій, Левицька, Тараканова, Немець

Запасні: Маліборська, Пороходніченко, Рудь, Гайдай, Балашко, Новосельська, Жукова

Головна тренерка: Олена Кудзієва

«ЕМС-Поділля»: Барабаш, Бордюг, Нікітюк, Боровська, Ізотова, Петросян (Носко, 90+6), Чурікова, Яськова, Бондарєва, Марценюк (Дармороз, 90+3), Смеречинська

Запасні: Темник, Чубак, Маковійчук, Новак, Руденко, Філатова, Сенькова, Левчук

Головний тренер: Олександр Дуднік

Гол: Аслаханова (15, автогол)

Попередження: Аілінкій (90+1), Бондарєва (90+1), Петросян (90+4)

Після трьох поразок поспіль жіноча команда «Дніпра-1» була налаштована перервати невдалу серію у домашньому матчі з «ЕМС-Поділля». Але не так сталося, як гадалося. На жаль, зустріч стала одним великим розчаруванням, особливо що стосується гри господарок в атаці.

Наша команда розпочала гру дуже активно, провела декілька небезпечних атак, заробила стандарти. Агресивно діяла пара форвардів Тараканова – Немець, одразу увімкнулися у гру флангові півзахисниці Тюхтій та Куніна. «Дніпро-1» навіть забив, але гол Тараканової був скасований через офсайд.

Здавалося, що активний дебют знайде своє продовження, але одна з небагатьох атак призвела до катастрофи. Після звичайної подачі з флангу Аслаханова вибила м’яч настільки невдало, що він по дузі влетів у дальній кут власних воріт.

Несподіваний успіх, звичайно, додав впевненості гостям, які зуміли нав’язати боротьбу у центрі поля, грали жорстко та відбивалися достатньо впевнено. Дніпрянки ж, бажаючи відігратися, помітно поспішали, виконували одну за одною непідготовлені передачі, через що зривалося дуже багато їхніх атак. І незважаючи на те, що грати було ще більше години, за весь цей час господарки створили лише один справжній гольовий момент. Вже у завершальний відрізок нарешті вдався якісний простріл низом з правого флангу, але Тюхтій з протилежного кута воротарського майданчика пробила вище воріт.

Вінничанки, що називається, дотерпіли до фінального свистка та відстояли напрочуд вдалий для себе результат. Вони здобули третю перемогу поспіль та наздогнали за очками нашу команду.