«Ладомир» – СК «Дніпро-1» – 8:1 (3:0)

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 11-й тур. Володимир. Стадіон «Олімп». 10 травня. 14:00.

Арбітр — Софія Причина (Львівська область), асистенти арбітра — Ірина Петрова (Нова Каховка), Ганна Капкан (Бердичів). Четвертий арбітр — Андрій Шевчук (Волинська область).

Спостерігач арбітражу — Андрій Валенко (Львів)

«Ладомир»: Новікова, Гірин, Ігнатенко, Чередниченко, Коновалова, Аполлоніна, Котельчук (Довганик, 89), Невар, Коротчук, Стець, Борковська (Дуб, 78)

Запасна: Гадада

Головний тренер – Олег Бортнік

«Дніпро-1»: Рябовіл О., Синько, Кумеда, Куніна, Пороходніченко (Логвінова, 87), Аслаханова, Бєлік, Немець, Кузьмин, Пшенична (Маліборська, 77), Новосельська

Запасні: Рябовіл Є., Серемчук

Головний тренер – Олена Кудзієва

Голи: Коротчук (21, 32), Стець (41, 56), Гірин (62, 67, 87), Коновалова (80) – Пшенична (73)

Попередження: Котельчук (18), Стець (44), Куніна (55)

Перед виїзним матчем з дуже міцним «Ладомиром» жіноча команда «Дніпро-1» стикнулася з цілою низкою кадрових проблем. Маючи і без того доволі обмежений склад, наші дівчата через дискваліфікацію залишились без Тараканової та Мустафаєвої, а Серемчук, хоч і була у заявці на матч, грати не могла через травму. Додайте сюди факт проведення зустрічі серед тижня, за декілька днів після попереднього туру – і отримаємо дуже важке випробування для команди. У гравчинь елементарно не вистачило сил для рівної гри. Довелось навіть тимчасово перекваліфікувати у польову футболістку голкіперку Світлану Маліборську. Вона таки вийшла на поле і навіть мала момент, аби відзначитися…

Господарки виглядали помітно свіжішими та потужнішими, атакували частіше. У той же час спортклубівки достатньо часто у першому таймі вдало контратаквали. Один такий швидкий випад призвів до небезпечного штрафного, заробленого Новосельською, але Кузьмин влучила у стінку. А невдовзі рахунок було відкрито Коротчук замкнула дальню стійку після подачі від лицьової з лівого флангу.

«Дніпро-1» відповів дуже небезпечним, але заблокованим ударом Немець, та загалом відсунув гру від власних воріт. Але наступна атака «Ладомиру» знову стала результативною. Та ж Коротчук вдало зіграла на добиванні, яке було третім в одному епізоді.

Потім вагоме слово на стандартах сказала довжелезна Стець – двічі вона головою замикала подачі. Після цього нашим дівчатам чинити опір було дуже важко ще й психологічно. Два схожі голи забила Гірин, завдаючи ударів з меж штрафного у дальній кут.

Розмочити рахунок вдалося Ілоні Пшеничній, яка класною грою на випередження завершила простріл Вікторії Бєлік з правого флангу. Але господаркам наприкінці зустрічі вдалося забити ще двічі.

На цьому важкий тиждень «Дніпра-1» не завершується. У неділю наші дівчата прийматимуть «Колос».