СК «Дніпро-1» – «Ворскла» (Полтава) – 1:5 (0:5)
Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 10-й тур. Щасливе. Стадіон  «Княжа-Арена». 27 листопада. 12:00

Арбітр — Микита Богатир (Запоріжжя), асистенти арбітра — Віра Сидоренко (Запоріжжя), Олеся Лапта (Харків), Четвертий арбітр — Артем Тищенко (Слов’янськ).

Спостерігач арбітражу — Оксана Єрмакова (Полтава)

СК «Дніпро-1»: Рябовіл О., Тельна, Синько, Пороходніченко (Пшенична, 63), Тараканова, Бєлік, Кумеда, Куніна, Немець, Кузьмин, Новосельська (Аслаханова, 46)

Запасні: Маліборська, Рябовіл Є., Пилипенко, Мустафаєва, Крук

Головний тренер – Олена Кудзієва

«Ворскла»: Бондарчук (Герасимчук, 65), Котяш, Корсун, Котик (Чувилка, 58), Подольська, Андрухів, Осіпян, Петрик, Радіонова (Забитівка, 76), Калініна, Кравчук

Запасні: Самсон, Андрущак

Головний тренер – Наталія Зінченко

Голи: Кравчук (8, 40), Подольська (10, пен.), Калініна (17), Радіонова (18), Бєлік (90, пен.)

Попередження: Бондарчук (29), Котик (50), Осіпян (86)

Оскільки безумовний лідер жіночого чемпіонату не забажав їхати до Дніпра нашим дівчатам довелося домашній матч проводити у ролі суто формальних господарок. При цьому Щасливе вранці завалило снігом, що разом з відключенням електрики створило дуже своєрідний антураж. Установку на матч довелося проводити, освітлюючи тактичну дошку ліхтариком, а сніг з поля остаточно прибрати було просто неможливо. Відверто кажучи, дівчаток було просто шкода.

«Ворскла», у яку на початку сезону перетворився харківський «Житлобуд-2», був, звичайно, фаворитом гри. І реноме своє полтавчанки підтвердили у стартову чверть матчу, забивши одразу чотири голи.

До честі спортклубівок, вони, незважаючи ні на що, не знітилися, а намагалися грати у комбінаційний футбол. Їм вдалося створити достатньо гольових моментів. У першому таймі Тараканова не забила пенальті, а у другому відзначитися могла і вона, і Кузьмин, і Немець. Наприкінці зустрічі спортклубівкам вдалося-таки розмочити рахунок. Кузьмин заробила другий пенальті, і його реалізувала капітан команди Бєлік.