Ще напередодні першої гри грецькі журналісти активно цікавились, чи готові будуть футболісти Дніпра-1 витримати спеку та задуху в Афінах. І зараз наші хлопці спробували грецький клімат на собі. Дійсно, незважаючи на вечірній час, дихати під час передматчевого тренування було важкувато. А ще дещо здивував газон на “Апостолос Ніколаїдіс” – трава тут дуже щільна та зі специфічним відскоком м’яча.

Аби звикнути до місцевих особливостей, у спортклубівців була година, під час якої вони виконали низку звичних напередодні матчу ігрових вправ.

Головна ж пригода чекала команду після тренування, коли з’ясувалося, що немає автобусу, який має відвезти гравців до готелю. Господарі, що відповідають за транспорт, спочатку казали, що автобус був заблокований фанатами “Панатінаїкоса”, а потім запевняли, що затримка виникла через поліцію, яка вирішила звільнити квартал навколо стадіону для проїзду. Що було насправді, так і залишилося загадкою – транспорта чекали більше як півгодини. А потім ще майже стільки довелось витратити на шлях до готелю, який знаходиться у двох кілометрах від стадіону, адже автобус поїхав зовсім іншою і значно довшою дорогою.

Утім, футболісти ці негаразди сприймали з гумором. А Євген Волинець пригадав, як після перемоги у складі “Колоса” над грецьким “Арісом”, не міг разом з іншими гравцями протягом години взагалі вийти з роздягальні…

Ввечері у готелі наші футболісти провели відновлювальні заходи, а завтра завершать підготовку до матчу з “Панатінаїкосом”. Початок о 20:30.