Кубок України. 1/8 фіналу.
2 грудня. 13:00. Дніпро. Стадіон «Метеор».
«ВПК – Агро» — «Дніпро-1» 0:5 (0:1) 
Головний суддя: Геннадій Серпутько (Одеса)
Судді на лінії: Володимир Думенко (Харків), Станіслав Марулін (Нова Каховка)
Четвертий арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Слов’янськ)
Делегат УАФ: Ярослав Дерев’янко (Дніпро).
«ВПК – Агро»: 12. Бубенцов, 4. Сидоренко, 23. Яременко (кап), 16. Шаповалов, 27. Смирнов (5.Терехов,68), 20. Ляшенко (26.І.Білий,86) , 11. Тищенко, 21. Шмигельський, 7. Кича (22.Донгаузер,68), 25. Будняк, 14. О.Логінов (10,Шарко,86). Запасні: 1. Шеліхов, 19. Красов, 29. А.Білий, 3. Мілесін.
Головний тренер: Сергій Соловйов
«Дніпро-1»: 23. Сарнавський, 2. Сафронов, 3. Адамюк, 97. Ігнатенко, 15. С.Логінов (кап), 24. Дубінчак (11. Цуріков, 76), 20. Ді Франко (4.Кравченко,73), 8. Когут, 10. Булеца (5.Коркішко,64), 29. Назаренко (77.Чичиков,64), 7. Довбик (14.Ярмолюк,73). Запасні: 33. Юрчук, 39. Сваток, 99. Беляєв,  17. Тейлор.
Головний тренер: Ігор Йовічевіч.
Голи: Сафронов (24, пас С.Логінов), Назаренко (46,54), Довбик (72, з пенальті), Когут (90+3).
Попередження: Адамюк (5), С.Логінов (42), Яременко (43), Смирнов (71).

Кубковий двобій з «ВПК-Агро» розпочався з приємного  – Ігор Когут став другим гравцем в історії СК «Дніпро-1» (вслід за Сергієм Логіновим), хто проводив сотий офіційний матч за спортклубівців, і перед стартовим свисток він отримав пам’ятну футболку з рук почесного президента клубу Юрія Берези.

У стартовому складі спортклубівців в порівнянні з матчем проти «Шахтаря» відбулося кілька змін. На останній межі знову вийшов Сарнавський, у лінії захисту замість Тейлора і Сватка діяли Адамюк та Ігнатенко, а на фланзі атаки Назаренко замінив Ярмолюка.

З перших хвилин гості «Метеора» позначили свою ігрову перевагу, проте до особливих загострень справа не доходила. До середини першого тайму можна згадати хіба що намагання Ігнатенка перекинути з центра поля Бубенцова, який традиційно грає високо, страхуючи захисників, та фінт того ж Бубенцова, що ризиковано обіграв у власному штрафному майданчику Довбика. Перевага спортклубівців у класі позначилась у розіграші стандартного положення: Булеца подав кутовий, Логінов-старший головою виграв боротьбу, а далі комбінацію красивим ударом в падінні через себе завершив Сафронов, для якого цей гол став дебютним у складі спортклубівців.

Після забитого м’яча представники обласного центру спокійно контролювали ситуацію в матчі. Гра більшою мірою тривала в середині поля без якихось загострень. Тільки на 42-й хвилині у дніпрян була чудова нагода подвоїти рахунок, коли після комбінації за участю Довбика і Булеци, Назаренко опинився віч на віч з Бубенцовим, але переграти голкіпера Олександру не вдалося.

А от на першій хвилині другого тайму саме Назаренко підспостеріг помилку Бубенцова після довгої передачі Ді Франко, і спокійно спрямував м’яч у сітку порожніх воріт – 2:0 на користь спортклубівців.  Не пройшло і 10 хвилин другого тайму, як Назаренко оформив дубль – знову Ді Франко, перехопивши м’яч неподалік карного майданчику супернику, тепер зробив коротку передачу партнеру і 29 номер спортклубівців невідпорним ударом пробив у дальній кут.

Після цього у матчі фактично усе стало зрозуміло. Дніпряни спокійно доводили матч до переконливої перемоги, і інтрига лишалася тільки у підсумковому рахунку. Четвертий гол у ворота суперника забив Довбик, який реалізував пенальті за фол проти Дубінчака. Був ще гол Ярмолюка, який після сольного проходу влучно пробив низом з лінії карного майданчику, але бригада арбітрів скасувала взяття воріт, вирішивши, що Бубенцову заважав інший гравець спортклубівців.

Вже у компенсований арбітром час дніпряни встановили остаточний рахунок – Когут вразив порожні ворота після скидання Чичикова. 5:0 – спортклубівці переконливо крокують у чвертьфінал Кубку України.

Пресслужба СК «Дніпро-1»