Сьогодні, 27 лютого, мав бути великий футбольний день – «Дніпро-1» мав приймати «Десну». На жаль, матч довелося відкласти. Саме так – лише відкласти на деякий час, віримо у це!

А щоб наблизити мирний час футболу, кожен з нас зараз на своєму місці робить те, що може: вбиває ворогів, лікує поранених, допомагає облаштовувати сховища, патрулює вулиці, веде інформаційну війну, яка у сучасності є не менш важливою за збройну. Саме так чинять співробітники СК «Дніпро-1» (команда, працівники клубу), які вносять свою частку у майбутню перемогу.

Зазначимо, що за адресою дніпровської академії (вул. Єрмолової, 51) відкрито пункт приймання волонтерської допомоги. За всіма питаннями звертайтеся за телефонами 093 801-09-56 та 063 888-85-85. Про це на нашому сайті незабаром вийде окреме повідомлення.

Радіємо, що нашим легіонерам – футболістам та тренерам – вдалося безпечно дістатися додому. За час сумісної роботи ми з ними стали спорідненими душами і зараз відчуваємо їхню підтримку, нехай з відстані. Спортклубівці-іноземці та члени їхніх родин пропонують будь-яку допомогу.

Закликаємо усіх вірити у найкращу в світі українську армію, зміцнювати її з тилу! Просимо користуватися лише офіційними джерелами інформації та переказувати гроші лише на перевірені рахунки.

А з «Десною» та іншими командами ми ще зіграємо. Обов’язково!

Слава Україні!