Приїзд «Дніпра-1» до містечка Моравське Топліце став справжнім подарунком долі для 16-річного хлопця, який був змушений залишити наше місто разом з родичами через війну. У Словенії він вже четвертий місяць. І коли дізнався, що наша команда перебуває саме тут, не міг не скористатися можливістю. Разом з другом, місцевим прихильником футболу, він завітав на сьогоднішнє вечірнє тренування «Дніпра-1». На згадку тепер залишаться фото з Артемом Довбиком та Олександром Піхальонком. Гравцям, зрозуміло, теж було дуже приємно зустріти земляка та почути рідну мову, перебуваючи далеко від дому.

Що стосується тренувальної роботи, то обидва заняття понеділка були насиченими ігровими вправами. Квадрати, тримання м’яча, завершення атак та тактична вправа, коли атакуюча група мала чисельну перевагу над оборонцями – це їхній неповний перелік.

А завершила робочий день своєрідна дуель польових гравців та голкіперів. Воротарі по черзі відбивали удари, намагаючись не пропустити більше, ніж було обумовлено перед серією. Ті, хто програвав, змушені були віджиматися. А рекордсменом став Мирослав Зновенко, який пропустив лише один гол.