Непересічним видався для «Дніпра-1» виїзд на кубковий матч проти «Агробізнеса». Як ми вже повідомляли, команда вирушила за два дня до гри потягом, причому не до Волочиська, а до Тернополя. Подорож пройшла без пригод, і вже за десять хвилин після прибуття гравці розташувались у номерах готелю Avalon Palace.

У другій половині дня відбулося тренування. Пройшло воно на полі бази тернопільскої «Ниви».

Передматчеве заняття містило розминку, гру у квадратах, удари по воротах та матч на обмеженій ділянці поля з двох коротеньких таймів. У першому з них Ігор Когут вивів вперед команду «зелених», але Олександр Назаренко, що грав за «синіх», встиг рахунок зрівняти. У другому таймі голів не забивали, і переможця було запропоновано визначити у серії пенальті. Спочатку планували виконати по декілька ударів, але врешті-решт 11-метрові пробили усі гравці.

Після тренування команда повернулась до готелю на вечерю та відновлювальні процедури, а завтра вдень наші хлопці вирушать до Волочиська, що розташований за 50 кілометрів від Тернополя. Гра з лідером першої ліги «Агробізнесом» розпочнеться 25 вересня о 16 годині.