СК «Дніпро-1» – ФК «П’ятничани» – 1:2 (1:2)

18 лютого. Контрольний матч

«Дніпро-1»: Крапивцов – Свистун, Терещенко, ГНП (Дикий), ГНП (Марченко) – Мельниченко, ГНП, Єршов – Гребенюк, Рустамов, Гаджиєв.

2 тайм: Крапивцов – Марченко (Рустамов), Дикий (ГНП), Терещенко, ГНП – ГНП, Єршов (Мельниченко), ГНП – Жданов, Шолупець, Гаджиєв (ГНП).

Запасний: Запіченко.

Голи: Рустамов – ?, ?

Юнаки «Дніпра-1» отримали ігрову практику другий день поспіль. Після перемоги над однолітками з «Вереса» підопічні Імада Ашура зустрілися з ФК «П’ятничани», який грає в обласних змаганнях Львівщини. При цьому кожен гравець, що виходив на поле, отримав більше ігрового часу, ніж напередодні.

Протягом всього матчу футболісти нашої команди володіли ініціативою, достатньо високо пресингували, що було запорукою створення перспективних шансів для взяття воріт. Але якраз з останнім сьогодні не склалося – змарновано було дуже багато. І до того ж самі наші хлопці пропустили дві контратаки. У складі ж «Дніпра-1» відзначився Рустамов, який наважився на удар, перебуваючи по центру на лінії штрафного майданчика.

Тренерський штаб спортклубівців відзначив прогрес у діях гравців в таких аспектах, як початок гри від воріт, який регулярно доводиться до третини поля суперника, та пресинг, який дозволяє регулярно та швидко відбирати м‘яч. Це треба доповнити більш терплячою грою вже на половині поля суперника, намагатися його виснажити та в потрібний момент знайти простір для логічного завершення епізоду.

– Бракує ще концентрації, повного фокусу на швидких змінах та непередбачуваності кожного епізоду, – зазначив Імад Ашур. – Кожний має цінувати кожну мить перебування на полі. Але над цим треба працювати не тільки на полі. Це більше відноситься вже до ставлення кожного з нас до всіх ситуацій та миттєвостей в житті.