Не зважаючи на те, що Водохреще у Туреччині не святкують, погодні тенденції тут спільні з іншими країнами. І в останні дні стало значно прохолодніше. Зокрема, сьогодні і вранці, і ввечері температура повітря становила ненабагато більше за «нуль». Лише вдень сонце відчутно пригріло, але ці декілька годин тепла були лише винятком.

Але футболістам СК «Дніпро-1» мерзнути не довелось через інтенсивні тренування. Перше з них складалося з чергування бігових вправ та квадратів для польових гравців, під час яких воротарі працювали окремо. Валерій Городов поганяв їх добряче – після стрибкових серій хлопці ледь підводилися.

Ввечері заняття було присвячене тактиці. Здебільшого працювали над пресингом. Футболістів розділили на дві групи, які почергово виконували завдання тренерів. До вправи внесли й змагальний елемент – бал зараховувався за певну кількість передач поспіль.

На завершення гравці виплеснули емоції у 20-хвилинному матчі на пів поля. У першому таймі Хобленко вивів команду «білих» вперед, яка у другому довела рахунок до 3:0. Забивали Піхальонок та той же Хобленко – в обох випадках, до речі, результативними передачами відзначився Рубчинський. У складі переможців грали: Сарнавський, Сафронов, Адамюк, Дуглас, Цуріков, Ді Франко, Піхальонок, Заєць (Рубчинський), Ярмолюк, Булеца, Хобленко.