Подолавши пів тисячі кілометрів від Ужгорода, наша команда прибула до містечка Сенець, що неподалік Трнави. Саме тут спортклубівці розташувалися для завершення підготовки до першого матчу плей-офф Ліги Конференцій проти словацького Спартака. Трохи відпочивши після подорожі, команда вирушила на стадіон імені Антона Малатинського (видатний гравець та тренер трнавського клубу), де завтра і відбудеться гра.

Майже усі квитки вже розпродані – вільними залишаються близько 400 місць з близько 18000. Як небезпідставно очікують господарі, вони будуть швидко реалізовані. Без підтримки не залишиться і Дніпро-1. Нагадаємо, що до фан-сектору нашої команди квитки можливо придбати лише онлайн за посиланням.

Поле стадіону перебуває у гарному стані, попри спеку, яка панує не лише в Україні, а й у Словаччині. Гравці пересвідчилися в цьому на тренуванні, яке містило нетривалу розминку та ігрові вправи, зокрема, квадрати. А перед його початком футболісти не забули привітати тренера Євгена Баришнікова з народженням сина.

Після цього команда повернулася до готелю. Там дніпрян до гри очікує теоретичне заняття та необхідні індивідуальні медичні процедури.

Нагадуємо, що матч Спартак Трнава – Дніпро-1 відбудеться завтра о 19:30 за київським часом. Трансляція на телеканалі УНІАН та YouTube-каналі Footballhub.