– Що, підсіли ніжки? – посміхаючись, звернувся до підопічних головний тренер Олександр Кучер перед ранковим тренуванням у п’ятницю. Натяк був на важку роботу, яку гравці виконали напередодні на двох заняттях. Тому сьогодні день зробили наполовину тренувальним, наполовину – відновлювальним.

На полі команда провела понад півтори години. Після активної розминки футболісти перейшли до ігрових вправ. Одразу декілька з них були присвячені тактиці. Відпрацьовували пресинг, вихід з оборони, перехід в атаку. Все це виконувалися різними групами у різних сполученнях; змінювалась також їхня кількість.

Неодмінна змагальна частина тренування являла собою матч на шестеро маленьких воріт. Така вправа змушує гравців швидше рухатися, змінювати напрямок атаки та миттєво перебудовуватися аби встигнути зреагувати на дії суперників. Все краще вийшло у «зелених», які перемогли «червоних» 7:1. У переможців дублями відзначилися Танчик та Гуцуляк, ще по голу забили Назаренко, Підлепенець та Рубчинський.

Далі робочий день у команди присвячений відновлювальним процедурам та масажам. Також сьогодні заплановане теоретичне заняття.