У північномакедонському Скоп’є юнацька збірна України провела матч другого туру еліт-раунду чемпіонату Європи (U-19) проти однолітків Латвії. Як і минулому матчі проти господарів турніру зі стартових хвилин зустрічі вийшли одразу три гравці «Дніпра-1» – це голкіпер Владислав Крапивцов, центральний захисник і капітан збірної Максим Мельниченко, а також атакуючий півзахисник Рамік Гаджиєв.

До перерви українці зуміли відкрити рахунок (Матвій Пономаренко), при цьому гольову атаку розпочав своїм перехопленням воротар, а ще перед цим був момент, коли Владислав Крапивцов врятував свою команду від голу, зреагувавши на удар суперника після виходу сам на сам.

У другому таймі Рамік Гаджиєв (він відіграв 67 хвилин) взяв участь в атаці, котра призвела до пенальті у ворота латвійців (дубль оформив Пономаренко), а незадовго до фінального свистка Тутеров забив третій гол. У підсумку 3:0 – перемога українців!

В іншому матчі підгрупи Швейцарія переграла Північну Македонію 2:0 і таким чином перед протистоянням у заключному турі (26 березня) зі швейцарцями підопічних Дмитра Михайленка влаштує і нічия, щоб посісти перше місце у групі, котре надає єдину путівку до фінального турніру юнацького Євро-2024.