СК «Дніпро-1» – «Верес» – 2:1 (1:0). 16 жовтня. Костопіль. Стадіон «Колос»

Арбітр: Ігор Садковський. Асистенти арбітра: Єлізавета Настусенко, Дар’я Губанова

СК «Дніпро-1»: Рябовіл О., Тєльна, Синько, Пороходніченко, Крук (Мустафаєва, 46), Куніна, Бєлік, Кумеда, Аслаханова (Пшенична, 74, Тараканова, 83), Кузьмин, Новосельська (Серемчук, 74)

Запасні: Маліборська. Рябовіл Є., Пилипенко

Головний тренер: Олена Кудзієва

«Верес»: Снігур, Котовець, Скоцик (Навроцька, 46), Низова, Войт, Розлуцька (Шелест, 87), Тріль, Лавренюк, Мущенська, Нездюр, Корнацька

Запасні: Бондар, Веремейчук, Масловська, Пом’яновська, Черешньовська

Головний тренер: Олена Руда

Голи: Кузьмин (27), Бєлік (68), Нездюр (75)

Попередження: Мущенська (53), Куніна (58), Корнацька (61), Мустафаєва (65), Кузьмин (76), Войт (80), Кумеда (86)

Вилучення: Корнацька (71, друге попередження)

Друга перемога поспіль дозволила дівчатам «Дніпра-1» піднятися на 5 місце у турнірній таблиці чемпіонату жіночої вищої ліги. Наша команда змушена була грати домашній матч фактично на виїзді, але здобула перемогу над «Вересом» з рахунком 2:1. Виграш є тим ціннішим, що був досягнутий на тлі кадрових проблем (декілька гравчинь вибули через травми) та дивного суддівства у другому таймі (чого лише варте непризначення пенальті за удар у живіт Серемчук).

На початку матчу гострішими були футболістки «Вереса», що створили декілька по-справжньому небезпечних моменти. Але спортклубівки, вирівнявши гру, скористалися власним шансом. Вероніка Кузьмин відібрала м’яч на підступах до чужого штрафного та завдала потужного удару метрів з 16-ти. Подвоїти рахунок невдовзі мала нагоду Новосельська, але не використала вихід сам на сам.

На початку другого тайму ворота «Дніпра-1» врятувала захисниця Пороходніченко, яка винесла м’яч з лінії; у відповідь гарний момент втратила Куніна. А на 69-й хвилині Вікторія Бєлік зорієнтувалася при подачі кутового Мустафаєвою та переправила м’яч у сітку головою.

Невдовзі фактичні господарки один м’яч відіграли, але останній відрізок матчу на контратаках більш гостро провів «Дніпро-1», який був ближчим до третього голу, аніж «Верес» до другого.