Рух – СК Дніпро-1 – 6:1 (4:1)

Юнацький чемпіонат. 15 жовтня. Винники. Стадіон імені Б. Маркевича

Рух: Ледвій, Добрянський (Михальчук, 46), Слюбик (Кусий, 60), Холод, Кітела, Підгурський (Мельниченко Д, 57), О.Федор (Бойко, 46), Квасниця, Рогачов, Столярчук, Теслюк (Федор А, 46)

Дніпро-1: Кінарейкін, Кілик, Терещенко, Гаража, Свистун, Матюшенко (Лебедєв, 46), Хан (Мельниченко, 67), Баденко (Чабан, 46), Жданов, Гаджиєв (Леонардо, 67), Шолупець (Голуб, 86)

Голи: Рогачов (6, 28), Підгурський (23, пен.), Гаджиєв (38), Теслюк (39), Федор А (54), Квасниця (87)

Попередження: Підгурський (36), Терещенко (57), Гаджиєв (65)

На жаль, юніори “Дніпра-1” не змогли чинити гідного опору “Руху”. І на це є об’єктивні причини. Гравці львів’ян у більшості своїй є старшими за наших футболістів, що в цьому віці є дуже значним фактором. А крім того, майже у кожному їхньому руху відчувався досвід участі у Лізі чемпіонів. Вони все робили швидше та значно вправніше вели силову боротьбу. Тож, матч став дуже хорошим уроком для нашої молоді.

З перших хвилин господарі вдалися до активного пресингу, і така тактика швидко принесла успіх. Саме з відбору розпочалася атака, яку завершив Рогачов.

Якби не майстерність Кінарейкіна, рахунок збільшився б раніше. Безсилим воротар виявився лише проти пенальті, що був призначений на 23-й хвилині. 11-метровий реалізував Підгурський. А невдовзі Рогачов оформив дубль.

Наша команда розмочила рахунок після контратаки: Баденко відправив на правий фланг Жданова, простріл якого замкнув Гаджиєв. Але миттєво Рух знову забив. Теслюк скористався класним пасом, що розрізав захист спортклубівців по центру.

Другий тайм також розпочався невдало для нашої команди. Відзначився Артур Федор, що вийшов на заміну. Але, в цілому, друга половина зустрічі може бути занесена до активу Дніпра-1. Наші гравці добре контролювали м’яч, налагодили ведення власної гри, створили декілька небезпечних моментів.

На жаль, їх не вдалося довести до завершення, а наприкінці зустрічі Рух забив в одній з нечисленних атак – Квасниця додав м’яч у сітку біля штанги.