Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 12-го туру УПЛ. Поєдинок «Динамо» – «Дніпро-1», який відбудеться у неділю, 24 жовтня на НСК Олімпійський, і розпочнеться о 17 годині, в полі судитиме харківський рефері Дмитро Кривушкін.

Раніше він працював вже у восьми матчах за участю спортклубівців (три перемоги дніпрян і п’ять поразок): Золотий матч Другої ліги – «Агробізнес» – «Дніпро-1» 1:0, Перша ліга – «Авангард» (Краматорськ) – «Дніпро-1» 1:2, Кубок України – «Калуш» – «Дніпро-1» 0:3, УПЛ – «Дніпро-1» – «Львів» 2:3, «Дніпро-1» – «Маріуполь» 1:2, «Дніпро-1» – «Динамо» 1:2, «Олімпік» – «Дніпро-1» 0:2, «Дніпро-1» – «Зоря» 0:1.

У цих матчах Кривушкін дав 21 жовту картку дніпрянам, 17 – їх суперникам, двічі вилучав спортклубівців і їх суперників. Також призначив два пенальті у ворота дніпрян, які було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть Дмитро Запороженко з Запоріжжя і Максим Чертоляс з Херсону. Четвертий арбітр – Дмитро Панчишин з Харкова. Спостерігач арбітражу – Сергій Задіран з Дніпра.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR. Головний арбітр ВВА – Олексій Деревинський з Хмельницького, асистент ВВА – Віктор Матяш з Донецької області, спостерігач ВВА – Юрій Мосейчук з Чернівців.