Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 12-го туру УПЛ. Поєдинок «Колос» – СК «Дніпро-1», який відбудеться у Ковалівці, в середу, 9 листопада і розпочнеться о 13 годині, в полі судитиме Віктор Копієвський з Кропивницького. Він вже вісім разів обслуговував матчі за участю спортклубівців. У них дніпряни здобули п’ять перемог, двічі поступилися і одного разу зіграли внічию (м’ячі 15-11 на користь «Дніпра-1»): Кубок України – «Гірник-Спорт» – «Дніпро-1» 3:5, УПЛ – «Десна» – «Дніпро-1» 1:1, «Дніпро-1» – «Львів» 3:2, «Дніпро-1» – «Колос» 0:2, «Зоря» – «Дніпро-1» 3:1, «Ворскла» – «Дніпро-1» 0:1, «Чорноморець» – «Дніпро-1» 0:3, «Львів» – «Дніпро-1» 0:1.

У цих матчах арбітр показав 20 жовтих карток дніпрянам, 21 суперникам і по одній червоній картці спортклубівцям і їх опонентам. Крім того призначив один пенальті на користь дніпрян (його не було реалізовано) і тричі призначав 11-метрові удари у ворота спортклубівців (реалізовано два).

Одного разу Копієвський працював на грі «Дніпро-1» – «Колос» 0:2 (6.11.2020), і тоді він показав три жовті картки дніпрянам, чотири гостям, а також призначив за допомогою VAR призначив пенальті, який реалізував Євген Селезньов.

На лінії йому допомагатимуть Максим Чертоляс з Херсону і Олександр Холодинський з Лозової. Четвертий арбітр – Володимир Новохатній з Києва. Спостерігач арбітражу – одесит Віталій Годулян.

Вперше в сезоні на матчі за участю спортклубівців буде працювати відеосистема VAR. Головний арбітр ВВА – Микола Балакін (Київська область), асистент ВВА – Андрій Скрипка з Кропивницького, спостерігач ВВА – Віктор Швецов з Одеси.