Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 1-го туру УПЛ. Поєдинок між полтавської «Ворсклою» і СК «Дніпро-1», який відбудеться у Полтаві в понеділок, 26 липня і розпочнеться о 19.30, в полі судитиме Юрій Іванов з Донецької області.

Він вже шість разів обслуговував матчі за участю спортклубівців, і у цих поєдинках дніпряни одержали п’ять перемог і лише одного разу зіграли внічию. Цікаво, що Юрій Іванов вже двічі працював на матчах «Дніпро-1» – «Ворскла», але обидва рази на «Дніпро-Арені» (результати матчів – 1:0, 2:2). Інші результати за суддівством Іванова: 1 ліга – «Рух» – «Дніпро-1» 1:3, УПЛ  – «Дніпро-1» – «Колос» 2:1, «Дніпро-1» – «Минай» 3:0, Кубок України – «Дніпро-1» – «Волинь» 2:1. У цих матчах рефері показав 15 жовтих карток дніпрянам, 22 – їх суперникам, одного гравця вилучив з поля у спортклубівців, трьох у опонентів дніпрян, і призначив три пенальті на користь «Дніпра-1», два з яких було реалізовано.

На лінії йому допомагатимуть Андрій Скрипка з Кропивницького і Володимир Володін з Херсону. Четвертий арбітр – киянин Євген Арановський. Спостерігач арбітражу – Віктор Дердо з Чорноморська.

Матч відбудеться за роботи відеосистеми VAR (оффлайн). Головний арбітр ВВА – Максим Козиряцький з Запоріжжя , асистент ВВА – Сергій Приступа з Черкаської області, спостерігач ВВА – Ігор Покідько з Полтави.