Першому матчу «Дніпра-1» та «Славії» передуватиме спеціальна акція на підтримку України. Гравці обох команд вийдуть у спеціально виготовлених футболках з написом Stand with Ukraine, а потім ще й розгорнуть баннер з таким же реченням. Ця акція була затверджена на ранковій нараді офіційних осіб та представників команд.

Також узгодили кольори форми, в яких зіграють суперники. «Дніпро-1» вийде у синій формі (воротар – у зеленому), «Славія» зіграє у червоній (воротар – у жовтому).

Квитків на матч у продажу немає вже декілька днів, отже заповнені мають бути усі понад 18 тисяч місць на «Фортуна Арені». Приємно, що без підтримки не залишиться і наша команда – у фан-секторі українців очікується декілька сотень вболівальників. Продаж квитків триває за посиланням.

Сьогодні у Празі, на відміну від учорашнього дня, без опадів. Температура повітря близько 20 градусів. Наша команда завершує підготовку до гри у готелі.

Нагадаємо, що матч кваліфікації Ліги Європи «Славія» – «Дніпро-1» відбудеться сьогодні о 20 годині за київським часом. Пряма трансляція – УНІАН та FootballHub.