Напередодні одразу два спаринги провела і юнацька команда «Дніпра-1». Як і основному складу, нашим молодим хлопцям також довелося витримати на полі непрості погодні умови (дощ та сильний вітер), але це не завадило провести якісні матчі та, скориставшись нагодою, побачити у справі декількох нових виконавців. Суперниками спортклубівців на «Арені Довге» стали досвідчені місцеві команди: зокрема, «Миколаїв» нещодавно переміг запорізький «Металург»)

СК Дніпро-1 – ФК Миколаїв (Львівська обл.) – 3:2 (2:2)

СК Дніпро-1: Крапивцов (ГНП) – Варжао, Авраменко, Гаража, Марченко – Коваленко (Раско), Хан, Баденко – Гаджиєв, Рустамов (Ківінда), ГНП

Голи «Дніпра-1»: ГНП, Ківінда-2.

СК Дніпро-1 – ФК Мостиська – 2:1 (0:1)

СК Дніпро-1: ГНП (ГНП) – ГНП, Джасім, Терещенко, ГНП – Мельниченко (ГНП), Єршов, Леонардо (ГНП) – Янко, Шолупець, Жданов.

Голи: ГНП – 2.

Обидва матчі були позначені великою перевагою та кількістю моментів, створених гравцями «Дніпра-1». В обох були й пенальті у ворота спортклубівців, які спричинили позиційні недоліки.

У першому матчі приємно відзначити дубль Даніеля Ківінди, який щоденно набирає кондиції. Попри ще не оптимальну форму, його присутність на полі дуже відчувається.

– Він отримає свій час на відновлення, повністю занурений у цей процес та ми всі разом чекаємо на його повернення у найкращих кондиціях вже у офіційних змаганнях, – прокоментував головинй тренер юнаків «Дніпра-1» Імад Ашур. – Загалом, це були важливі матчі для підтримки кондицій після декількох вихідних днів та відновлення на початку тижня. Вирішили зіграти заради цього саме дві гри з мінімальною кількістю замін. Окрім цього, ми маємо чітко розуміти, що всі матчі для нас є частиною розвитку, частиною процесу, через який ми прагнемо покращувати загальну ідею – домінувати у кожному епізоді та бути ефективними. І якщо з домінуванням, завдяки інтенсивності, бажанню та розуміння гри у обох матчах не було проблем, то з ефективністю ми ще маємо працювати. Кожен з нас має це робити щоденно і, бажано, до кінця кар‘єри. А мабуть, і за її межами. Бо ефективність – це не тільки про розуміння моментів гри, а й про боротьбу зі звичками, емоціями, бажаннями, страхами в ці самі моменти.