Наступного дня після контрольного матчу «Дніпро-1» провів тренування, в якому навантаження були скореговані у залежності від зіграного часу проти «Сутьєски». Але спочатку усі разом привітали коридором з днем народження автора клубних влогу та подкасту Давида Арчвадзе.

Команда розділилася на дві групи. Ті, хто зіграв півтора тайму, виконали обсяг бігової роботи та влаштували змагання з теніс-болу. Решта ж провела, можна сказати, повноцінне заняття, яке містило різноманітні ігрові вправи. Завершилося воно дуеллю «синіх» та «червоних». Перші достатньо тривалий час вели у рахунку, причому двічі у два м’ячі, але «червоні» забили чотири голи поспіль і здобули перемогу 6:5. У переможців забивали Підлепенець (2), Горбунов (2), Гомес, Адамюк, у «синіх» – Танковський, Когут, Танчик (2), Кононов.

На решту дня у спортклубівців заплановані обов’язкові відновлювальні процедури, а завтра тренувальний процес продовжиться. Наступний же контрольний матч «Дніпро-1» проведе 2 лютого проти словенської «Мури».