Непростою вийшла п’ятниця для гравців «Дніпра-1» на зборі. Напередодні команда відновилася після першого контрольного поєдинку, а сьогодні провела два тренування.

На першому занятті двома групами спортклубівці знову попрацювали у фітнес-центрі Viper Gym на петлях TRX. Цікаво, що паралельно у цій же залі тренувався Артем Довбик – незважаючи на останні дні відпустки, він самостійно підтримує форму.

Бомбардир спостерігав і за другим тренуванням партнерів, яке відбулося на стадіоні «Авангард». Окремо працювали Олександр Сваток, який також завершує відпустку, та Микита Кононов (він відновлюється після травми). Решта ж виконала величезний обсяг роботи, поєднуючи біг з грою у футбол – таких серій було декілька, і футболісти набігали за тренування близько 10 кілометрів.

А на початку тренування, після розминки, було проведено тестування швидкісних якостей гравців. Спортклубівці на час пробігли 30-метрову дистанцію. Кожному давалося по дві спроби. Зауважимо, що у цьому випробуванні не брали участь згадувані Довбик та Сваток, а також Олександр Назаренко, що перебуває в українській молодіжці. Вони напевно що були б серед фаворитів перегонів.

Отже, цього дня найшвидшим виявився Володимир Танчик. У трійці кращих він випередив Дениса Жданова та Ігоря Когута, який розділила лише одна сота секунди.