«Верес» (Рівне) – СК «Дніпро-1»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. 10-й тур. РівнеНТБ «Верес». 05 листопада. 13:00.

Арбітриня — Софія Причина (Львівська область), асистентки арбітрині — Анастасія Резінк (Київська область), Ірина Чайка (Львівська область). Четверта арбітриня — Наталія Мамчур (Рівне).

Спостерігач арбітражу — Едуард Валенко (Львів)

Делегат УАФ – Олег Кучер (Рівне)

Три тижні тривала пауза у жіночому чемпіонаті через матчі збірних різник вікових категорій. До завершення першого етапу турніру залишилось два тури, і в цих матчах визначиться доля команди нашого клубу – чи зможе вона заскочити у чільну шістку, яка навесні буде сперечатися за нагороди вищої ліги. На жаль, зараз не все залежить від «Дніпра-1», але перше, що мають зробити підопічні Олени Кудзієвої – виграти обидва свої поєдинки у «Вереса» та «Житлобуда-1».

Виїзд до Рівного відбудеться завтра, 5 листопада, і в ньому не зможе взяти участь одна з основних гравчинь «Дніпра-1» Анастасія Немець через вилучення у попередній зустрічі. Тоді, нагадаємо, наша команда перервала серію поразок, зігравши вдома з «Колосом» 1:1.

«Верес», у свою чергу, має серію невдач, яка налічує 7 поєдинків. Команда з Рівного здобула лише 3 очки у 9 матчах, вигравши ще у серпні у «Маріуполя». До речі, кращою бомбардиркою «Вереса» є Вероніка Кузьмин, яка минулого сезону виступала у складі «Дніпра-1» – в неї 5 голів.

В особистих зустрічах «Дніпра-1» та «Вереса» перевага на боці нашої команди: в минулому сезоні спортклубівки виграли на виїзді 2:1 та зіграли внічию 1:1 вдома.