СК «Дніпро-1» – «ЕМС-Поділля»

Чемпіонат України серед жінок. Вища ліга. Другий етап. 8-й тур. Дніпро. НТБ «Дніпро-1». 11 травня. 12:00.

Арбітриня — Вероніка Васильченко (Донецька область), асистентки арбітрині — Анастасія Олійник (Кропивницький), Марія Маринець (Житомир). Четвертий арбітр — Денис Кескюла (Дніпро)

Спостерігач арбітражу — Володимир Жарий (Дніпропетровська область)

Блискуча серія жіночої команди «Дніпра-1» з чотирьох поспіль перемог (причому три останні були здобуті на виїзді) дозволила команді очолити другу шістку чемпіонату у вищій лізі. В останньому турі якраз було подолано очного конкурента – київське «Динамо» з рахунком 3:2. Але статус лідерок аж ніяк не може дозволити підопічним Олени Кудзієвої розслабитися напередодні чергового поєдинку – у гості до нашої команди завітає міцний «ЕМС-Поділля».

Навесні вінничанки демонструють стабільність у результатах: 4 перемоги, нічия та 2 поразки (від «Динамо» та «Пантер») – і посідають третє місце у шістці, відстаючи від дніпрянок та киянок відповідно на 5 та 4 очки.

Усі попередні зустрічі з «ЕМС-Поділля» для «Дніпра-1» складалися важко – жодна з команд не перемагала з різницею більше, ніж в один м’яч. Причому у поточному чемпіонаті обидві зустрічі виграли вінничанки – 1:0 у Дніпрі та 2:1 на своєму полі. Загалом же суперниці у вищій лізі провели між собою 4 матчі: 1 перемога нашої команди, 1 нічия та 2 виграші суперниць. Загальна різниця голів 6:7.

Пряма трансляція матчу жіночих команд «Дніпро-1» – «ЕМС-Поділля» відбудеться на YouTube-каналі нашого клубу.